Larvetaco

  • 500 gram melmums
  • hvitløk
  • frisk koriander
  • chili
  • tacokrydder (vi lagde selv av å mortre sammen spisskumin, paprikapulver, tørka chiliflak, kayennepepper, korianderfrø, fint hvitløkspulver (ikke de små bitene, men pulveret) og bittelitt salt)
  • salsa
  • salat
  • lime
  • guacamole (kan sløyfes)

Vask larvene godt og putt dem i fryseren – helst over natten.

Hakk hvitløk og stek i panne med litt olje. Ha over larvene, la dette steke på medium varme i fem-seks minutter før du har over krydder og lar dette steke litt til. Pass på at krydderet blir godt fordelt.

Så er det bare å sette tacoen sammen !

Finn frem en lefse, ha i litt guacamole, salat, larver, topp med salsa, finsnittet chili og frisk koriander, og press en båt med limesaft over det hele.

Utviklet og driftet av Contentish AS